Gardoş e OUT! Accidentat vara trecută, românul primeşte o veste o teribilă: anunţul făcut de antrenorul lui Southampton

21 mar 2016 20329 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Gardoş e OUT! Accidentat vara trecută, românul primeşte o veste o teribilă: anunţul făcut de antrenorul lui Southampton

Florin Gardoş are şanse minime de a prinde lotul României pentru Campionatul European din Franţa. La finalul meciului cu Liverpool, Koeman a declarat că va mai dura până când fundaşul român va putea juca la parametri optimi.

"Charlie Austin nu e departe de revenire. Probabil că el va fi în lot după pauza cauzată de meciurile naţionalelor. În ceea ce îl priveşte pe Gardoş, trebuie să avem răbdare. El se antrenează, dar va mai dura până când va fi la nivelul celorlalţi colegi", a declarat Koeman după meciul contra "cormoranilor".

Gardoş a revenit la antrenamentele lui Southampton la finalul lunii februarie, dar va mai dura aproximativ o lună până va putea juca un meci pentru echipa de rezerve a "Sfinţilor". Gardoş s-a accidentat grav vară trecută, într-un meci amical, suferind o ruptură a ligamentelor încrucişate ale genunchiului drept.

În aceste condiţii este greu de crezut că Anghel Iordănescu îl va lua în calcul pe fostul fundaş al Stelei atunci când va creiona lotul României pentru Campionatul European.

 

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/gardos-e-out-accidentat-vara-trecuta-romanul-primeste-o-veste-o-teribila-anuntul-facut-de-antrenorul-lui-southampton-15127551
15127551
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”