FOTO | Un atacant de la West Ham şi-a făcut maşina praf, după ce a intrat în gardul de cărămidă al unei case

20 ian 2016 7322 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
FOTO | Un atacant de la West Ham şi-a făcut maşina praf, după ce a intrat în gardul de cărămidă al unei case 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7955/14972147/1/accident.jpg

Diafra Sakho şi-a făcut praf bolidul marca Lamborghini, după ce a lovit un Mini Cooper, după care  ricoşat într-un gard de cărămidă. Martorii susţin că atacantul lui West Ham conducea foarte haotic. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Aproximativ 265.000 de euro a plătit Diafra Sakho pe Lamborghini-ul său, modelul Huracan. Dar se pare că atacantul lui West Ham United nu era pregătit să conducă un asemenea bolid. Luni seară, în jurul orei 21:00, ora Angliei, atacantul de 26 de ani a lovit un Mini Cooper, după care a ricoşat în gardul de cărămidă al unui locatar. Proprietarul casei al cărui gard a fost avariat susţine că fotbalistul senegalez conducea "ca un băiat bogat care are o jucărie pe care nu o poate controla".

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar faţa automobilului a suferit avarii grave şi a fost nevoie de o rampă pentru a fi dusă la service. Martorii susţin că Sakho a izbit zidul cu atâta forţă, încât o cărămidă desprinsă din el a avariat acoperişul unui BMW parcat în apropiere: "Conducea ca un lunatic. Am auzit cum accelerează după care am auzit o izbitură puternică, precum o explozoie şi atunci am ieşit din casă. Din fericire, n-a fost nimeni rănit", a explicat un martor pentru Daily Mail. Acesta a doirt să-şi păstreze anonimatul.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.