Football Leaks. Ce contract a semnat Cristiano Ronaldo. Informaţiile au apărut acum pe net

17 feb 2016 8514 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Football Leaks. Ce contract a semnat Cristiano Ronaldo. Informaţiile au apărut acum pe net

Cristiano Ronaldo este ultima victimă a platformei Football Leaks. Pe internet a apărut un contract semnat în 2012 de starul portughez cu o firmă de telefonie mobilă şi un furnizor de internet din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu.

Jucătorul lui Real Madrid este cea mai nouă victimă a celor de la Football Leaks. Pe platforma devenită deja celebră au apărut informaţii dintr-un contract semnat de Ronaldo cu forma de telefonie mobilă Mobilfunk - din Arabia Saudită şi cu furnizorul Mobily, prin intermediul „Multisports & Image Management“.

Prin aceste contracte, cele două firme urmau să fie promovate în Orientul Mijlociu şi Africa de Nord, prin asocierea cu imaginea cu Cristiano Ronaldo. Pentru acest contract, Ronaldo a primit 1,1 milioane de euro. Însă obligaţiile portughezului n-au fost prea solicitante.

Potrivit celor de la Bild, care citează Football Leaks, pentru 1,1 milioane de euro, Ronaldo trebuia să trimită cinci tricouri ale naţionalei Portugaliei, cu autograful său, să posteze două articole pe contul său de Facebook şi Twitter şi să participe la o şedinţă foto care să nu depăşească patru-cinci ore. Ronaldo a primit 60% din sumă la semnătură şi diferenţa înainte de şedinţa foto.

Până acum, cei de la Footbal Leaks au dezvăluit detalii despre salariile unor jucători precum Toni Kroos sau James Rodriguez.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/football-leaks-ce-contract-a-semnat-cristiano-ronaldo-informatiile-au-aparut-acum-pe-net-15078854
15078854
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Nu, nu este o glumă! Informaţia despre Gabriela Firea a EXPLODAT cu o săptămână înainte de alegeri. „Este adevărat că soţul său...”