Englezii scriu că Chelsea a ajuns la un acord cu Alex Teixeira, Mircea Lucescu reacţionează: "Nu am primit nicio ofertă pentru el!"

9 ian 2016 2284 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Englezii scriu că Chelsea a ajuns la un acord cu Alex Teixeira, Mircea Lucescu reacţionează: "Nu am primit nicio ofertă pentru el!"

Alex Teixeira a avut un sezon fantastic la Şahtior şi a atras atenţia marilor cluburi din Vest. Brazilianul este dorit de Chelsea, PSG sau Juventus, iar gruparea din Ucraina are şanse minime de a-l păstra.

SkySports anunţă că Chelsea s-a înţeles cu jucătorul în privinţa transferului, însă Mircea Lucescu infirmă această ipoteză. La doar câteva minute după ce englezii anunţau că s-a ajuns la un acord, antrenorul Şahtiorului a reacţionat în presa italiană.

"Rămâne de văzut unde va juca Alex din vară, e greu de spus. El trebuie să mai joace la noi, să mai crească chiar dacă este la un nivel foarte ridicat. Dacă va mai creşte, cerinţele noastre vor fi direct proporţionale în iunie. Deocamdată nu am primit nicio ofertă pentru el, dacă vom primi o vom analiza. E plăcut să vezi că jucătorii Şahtiorului sunt doriţi de echipe mari. Asta înseamnă că munca mea şi a staff-ului meu este apreciată", a declarat Mircea Lucescu pentru Gazzetta dello Sport.

Fernandinho, Willian, Douglas Costa sau Mkhitaryan sunt doar câteva dintre cele mai recente "exporturi" de răsunet ale celor de la Şahtior.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/englezii-scriu-ca-chelsea-a-ajuns-la-un-acord-cu-alex-teixeira-mircea-lucescu-reactioneaza-nu-am-primit-nicio-oferta-pentru-el-14960121
14960121
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor