Dezastru total pentru Gâlcă la a doua întâlnire cu „extratereștrii”. Două eliminări, patru goluri încasate și mulți nervi. Barcelona – Espanyol 4-1, iar jucătorii antrenorului român au nevoie de o minune în retur

Dezastru total pentru Gâlcă la a doua întâlnire cu
  • Publicat:
  • Actualizat:

Dezastru pentru Gâlcă în prima manșă a optimilor Cupei Regelui: Espanyol a fost învinsă, scor 4 – 1, a jucat în 9 oameni după eliminările lui Diop și Perez și după un joc excelent practicat de jucătorii lui Luis Enrique. Messi a marcat de două ori, urmat de Pique și Neymar. Pentru Barcelona, au debutat Vidal și Arda Turan.

Echipele de start:

  • FC BARCELONA: Ter Stegen – Alves, Pique, Mascherano, Alba – Turan, Busquets, Iniesta – Messi, Suarez, Neymar
  • ESPANYOL: Pau Lopez – Javi Lopez, Roco, Raillo, Victor Alvarez – Diop, Abraham – Perez, Assensio, Moreno – Caicedo

UPDATE 11:23 FINAL DE MECI Gata, s-a terminat cea de-a doua întâlnire dintre Barcelona și Espanyol. Evident, scorul putea sa fie unul mai mare, dar Messi și compania au ratat incredibil în finalul meciului. S-a încheiat 4 – 1, returul este pe 13 ianuarie, dar speranțele sunt mici pentru echipa antrenată de Costel Gâlcă. E o partidă pe care sigur o va vrea uitată cât mai repede.


UPDATE 23:17 GOOOOOOOL BARCELONA Umilința continuă pentru Costel Gâlcă. Neymar își trece și el numele pe lista marcatorilor cu un gol fantastic, cu exteriorul. Este 4 – 1 în minutul 89, iar Espanyol probabil că așteaptă înfrigurată finalul meciului. Barcelona este calificată, probabil, încă din meciul tur în sferturile Cupei Regelui. Greu de crezut că se vor produce minuni peste o săptămână.


UPDATE 23:03 ÎNCĂ‚ O ELIMINARE PENTRU ESPANYOL S-a întâmplat prea repede ceea ce am preconizat. Diop s-a dus și el la vestiare, în minutul 77, după ce a văzut direct cartonașul roșu pentru că l-a înjurat pe Suarez. Încercăm să depășim momentul în care comentatorii de la Digi s-au amuzat pe seama celor spuse de către mijlocașul lui Espanyol lui Suarez. Meciul nici că se putea să fie mai îngrozitor pentru Costel Gâlcă. Iar cartonașele galbene continuă să apară ca florile primăvara pe Camp Nou. Chiar și Messi vede unul, pentru un conflict cu Roco. Evident, și cel din urmă a fost avertizat.

10 cartonașe galbene, 2 cartonașe roșii. Statistica de până acum a meciului, când mai sunt 10 minute. Iar suporterii deja îi ironizează pe cei de la Espanyol: „Barcelona se joacă de parcă ar fi la antrenament”.


UPDATE 23:01 ELIMINARE ESPANYOL Nervii sunt întinși la maximum pe Camp Nou. Pe lângă altercații care nu își au rostul, se împart cartonașe galbene, dar și roșii. Pe lângă problemele mari pe care Gâlcă deja le avea, se mai adaugă una: Perez este eliminat, după ce vede și cel de-al doilea galben. Și este doar minutul 75. Mai este un sfert de oră în care Espanyol este în inferioritate numerică, iar Barcelona atacă, atacă, atacă. Și, la câți nervi sunt pe teren, nu ne-ar mira să vedem a doua eliminare.


UPDATE 22:57 GEST URAT FACUT DE PORTARUL LUI ESPANYOL Știm că poate fi frustrant să joci împotriva lui Messi, dar Pau Lopez a exagerat atunci când l-a călcat pe gleznă pe argentinian intenționat, așa cum o arată și reluările televiziunilor. Probabil că va fi pedepsit pentru gest. Messi nu s-a accidentat, dar a fost la un pas să sară la bătaie cu Pau Lopez. Suarez (ironic, nu?) a fost cel care și-a liniștit colegul din atac. Portarul lui Gâlcă nu a fost avertizat, asta deși avea deja un cartonaș galben încă din prima repriză.


UPDATE 22:56 Arda Turan este schimbat de Luis Enrique în minutul 68. Turcul nu a rupt gura târgului, deși a așteptat 6 luni ca să debuteze în tricoul Barcelonei. Mai are însă timp.


UPDATE 22:50 Este o seară groaznică pentru Gâlcă. Barcelona nu se oprește din atacuri, Espanyol pare că a dispărut complet de pe Camp Nou. Neymar, Messi, Suarez nu fac altceva decât să rateze singuri în fața porții. Scorul pe tabelă este 3 – 1, dar în realitate ar fi putut foarte ușor să fie chiar și 7 – 1 și nimeni nu ar fi zis nimic despre asta. Jucătorii lui Espanyol greșesc pase simple la mijlocul terenului, iar antrenorul român probabil că își dorește să se încheie mai repede meciul tur. Greu de crezut că se vor putea produce minuni pe 13 ianuarie, când este programat returul din Cupa Spaniei.


UPDATE 22:37 GOOOOOOOL BARCELONA Ce s-ar face Barcelona fără Iniesta? Știm doar că datorită paselor lui, Pique reușește să majoreze scorul. Face 3 – 1 în minutul 49 și este doar începutul reprizei a doua. Iar Espanyol nu știm cât va mai putea ține ritmul, cu doi jucători importanți pe banca de rezerve din cauza accidentărilor și cu psihicul probabil la pământ. Gol cu câteva minute înainte de finalul primei părți, gol la doar trei minute de la începutul celei de-a doua.
Iar momentul în care Espanyol se bucura de 1 – 0 pe Camp Nou pare departe.


UPDATE 22:35 FLUIER DE START A DOUA REPRIZĂ‚ Assensio și Caicedo sunt înlocuiți de Gâlcă. Doi jucători care contau enorm pentru ofensiva lui Espanyol. Practic, pasatorul și marcatorul nu vor mai fi prezenți pe teren în partea secundă a acestuia. Și, chiar din primul minut, Suarez marcheaza, dar golul este anulat pentru o poziție clară de ofside.


UPDATE 22:20 PAUZĂ‚ Arbitrul central fluieră finalul primei reprize, una în care Espanyol, cu puțin noroc, putea sa intre la vestiare cu un egal. Dar inspirația lui Messi face din repriza a doua una cu adevărat interesantă, în care rămâne de văzut cât de bine sunt pregătiți psihic elevii lui Gâlcă și cât de mult contează golul marcat în ultimele minute ale primei părți de către Barcelona.


UPDATE 22:14 GOOOOOOL BARCELONA Messi înscrie cu doar 2 minute înainte de finalul primei reprize. Bate perfect o lovitură liberă, una care se duce direct în vinclu și, cu puțin noroc din partea transversalei, Pau Lopez nu poate face nimic. Barcelona întoarce scorul, după ce a fost condusă de Espanyol. Iar accidentarea lui Caicedo, dacă va fi să fie serioasă, va pune probleme mari echipei lui Espanyol.


UPDATE 22:10 EMOȚII PENTRU GÂLCĂ‚ Caicedo, omul în care își pun speranțe toți suporterii lui Espanyol, s-a accidentat aproape de finalul primei reprize și este posibil să fie înlocuit de Gâlcă la pauză. Lucrurile nu arată bine pentru Espanyol în acest caz.


UPDATE 22:05 S-a făcut multă vâlvă pe tema debutului lui Arda Turan la Barcelona. Până acum, acesta a ieșit în evidență în două momente: la intrarea pe teren, când toate camerele au fost pe acesta, și la sărbătorirea golului lui Messi, când l-a strâns în brațe pe probabil viitorul câștigător al Balonului de Aur. În rest, nimic. 


UPDATE 22:00 Se joacă frumos pe Camp Nou. Atât Espanyol, cât și Barcelona au ocazii de gol. Încep însă să apară și nervii și, credem noi, că vor ieși în curând din buzunarul arbitrului central și cartonașele galbene. Jucătorii lui Luis Enrique au însă cele mai mari ocazii, dar ceva ciudat se întâmpla la ei: Neymar și Messi nu se sincronizează, altfel scorul ar fi fost 2 – 1 în minutul 28, dar Messi nu a știut unde să stea în fața porții, iar cei 5 jucători ai lui Espanyol din careu au reușit, cu greu, să îndepărteze pericolul. 

Iată bucuria lui Caicedo după marcarea golului. Să înscrii împotriva Barcelonei e mare lucru și o știe și el.


UPDATE 21:47 OCAZIE IMENSA DE GOL ESPANYOL Abraham a bătut perfect o lovitură liberă în minutul 17 și numai inspirația lui Ter Stegen a salvat-o pe Barcelona. Espanyol nu practică același joc ca în campionat, se vede clar în ceea ce privește ofensiva. Pe Camp Nou, în fața uneia dintre cele mai bune echipe din Europa, Espanyol se simte bine momentan, chiar și în condițiile în care echipa a fost egalată rapid, nu s-a putut bucura de scorul de 0 – 1. 


UPDATE 21:43 GOOOOOOOL BARCELONA De doar trei minute a avut nevoie Barcelona pentru a egala situația pe tabela. Messi a șutat perfect din 11 metri, fără nicio șansă pentru Pau Lopez. Pasa lui Iniesta a fost una de geniu. Este 1 – 1, iar jucătorii lui Gâlcă s-au putut simti mai buni 180 de secunde. Chiar și așa, să ne amintim declarația lui Gâlcă: „Mi-ar plăcea să se termine 1 – 1 manșa tur”. Până acum, dorința îi este îndeplinită.
Oricum, avem un meci cu mult mai dinamic decât cel din campionat. Și asta datorită Barcelonei, care vrea revanșa, se vede acest lucru clar. Cine reușește să marcheze primul gol pentru Barcelona în 2016? Messi, evident.


UPDATE 21:40 GOOOOOOOOL ESPANYOL În minutul 10, Camp Nou a amuțit. După un început excelent al Barcelonei, care nu a reușit să marcheze decât datorită intervențiilor lui Pau Lopez, portarul de doar 21 de ani al lui Gâlcă, Caicedo a lovit pe contraatac și l-a învins fără drept de apel pe Ter Stegen. Este 1 – 0 pentru Espanyol, scor la care nimeni nu se aștepta. Omul de gol al lui Gâlcă și-a făcut bine treaba. Replica Barcelonei? De asta se ocupă tripleta MSN. 

VIDEO CU GOLUL LUI CAICEDO


UPDATE 21:30 FLUIER DE START Gata, a început meciul dintre Barcelona și Espanyol! La numai patru zile de la întâlnirea din campionat, Costel Gâlcă trebuie să demonstreze că remiza, 0 – 0, nu a fost doar o întâmplare. Chiar dacă antrenorul român nu a mai părut atât de optimist înainte de cea de-a doua întâlnire împotriva echipei lui Luis Enrique, rămâne de văzut dacă tactica sa va da din nou roade. De reținut cele spuse de el după meciul de duminică: „E greu cu Barcelona, dar nu este imposibil”
Să vedem. Tripleta MSN este pe teren, orice se poate întâmpla. E de așteptat ca Barcelona să atace mult, pentru a șterge din impresia primei partide din 2016. La ce echipă are Barcelona pe teren, nu i se poate reproșa nimic lui Gâlcă.


Gâlcă se duelează din nou cu FC Barcelona la doar câteva zile după ce Espanyol a obținut o remiză contra „extratereștrilor” în campionat. De această dată, Espanyol și Barcelona se întâlnesc în prima manșă a optimilor Cupei Spaniei, partida urmând a se disputa cu începere de la ora 21:30 pe Camp Nou.

Luis Enrique îi va folosi din primul minut pe Vidal și Turan, jucători aduși încă din vara anului trecut, dar pe care Barcelona îi poate folosi doar acum după ce au primit acceptul de a legitima jucători. Remiza albă de pe terenul lui Espanyol i-a pus în gardă pe cei de la Barcelona care nu își mai permit încă un rezultat slab în fața rivalei din Catalunya. Astfel, Messi, Neymar și Suarez vor fi și ei folosiți din primul minut, anunță presa spaniolă.

De partea cealaltă, Costel Gâlcă se pare că îl va menaja pe Caicedo în meciul din această seară. Cel mai bun jucător al lui Espanyol va începe partida din postura de rezervă, mai notează jurnaliștii iberici.

Returul dintre Espanyol și Barcelona se va disputa peste o săptămână, cu începere de la ora 22:00.

Barcelona – Espanyol, echipele probabile

  • Barcelona: Ter Stegen – Aleix Vidal, Pique, Vermaelen, J. Alba – Arda Turan, Busquets, Iniesta – Messi, Suarez, Neymar
  • Espanyol: Bardi – Javi Lopez, Alvaro, Raillo, Duarte – P. Diop, Abraham – H. Perez, S. Sevilla, Asensio – G. Moreno

Valentin Nastaila / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire…
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde își doarme somnul de veci Ion Creangă
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde își doarme somnul de veci…
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen