Decizia luată de impresarul lui Cristiano Ronaldo: cum încearcă să-şi protejeze afacerea

12 feb 2016 3292 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Decizia luată de impresarul lui Cristiano Ronaldo: cum încearcă să-şi protejeze afacerea

Football Leaks a dezvăluit în ultima perioadă detalii confidenţiale din contractele unor jucători de top precum De Gea, Bale sau Ozil, iar aceste "scurgeri" de informaţii nu sunt pe placul unui dintre cei mai puternici impresari ai momentului.

Jorge Mendes, care îi reprezintă pe Cristiano Ronaldo, Di Maria, James Rodriguez, De Gea sau Jose Mourinho, a cerut sprijin din partea unei companii specializată pe spionaj industrial şi tehnologic.

Potrivit El Confidencial, Mendes este îngrijorat că afacerea sa ar putea avea de suferit din pricina acestor dezvăluiri. Jucătorii şi antrenorii ar putea evita pe viitor să semneze cu firma impresarului portughez din moment ce clauzele de confidenţialitate nu mai pot fi garantate.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/decizia-luata-de-impresarul-lui-cristiano-ronaldo-cum-incearca-sa-si-protejeze-afacerea-15073093
15073093
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ