Chelsea şi-a găsit antrenor. Va semna pe trei ani şi vine din vară

25 feb 2016 14605 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Chelsea şi-a găsit antrenor. Va semna pe trei ani şi vine din vară

Se pare ca trecerea lui Antonio Conte de la naţionala Italiei la Chelsea s-a făcut. Sky Sports dă pe surse informaţia că antrenorul italian a semnat un contract pe trei ani. Conte ar urma să o preia pe Chelsea după EURO 2016.

Antonio Conte va experimenta prima lui aventura ca antrenor în străinătate. Antrenorul italian, care până acum vârfurile de carieră au fost Juventus şi naţionala Italiei, va merge din vară în Premier League. Sky Sports anunţă că antrenorul în vârstă de 46 de ani a ajuns la un acord cu oficialii lui Chelsea şi va sta la Londra pentru următorii trei ani, începând din vară, după ce se va întoarce cu naţionala Italiei de la EURO 2016.

Conte îl va înlocui pe Guus Hiddink, cel care asigură interimatul până în vară, după ce Jose Mourinho a fost demis. Ca antrenorul, selecţionerul Italiei a câştigat până acum trei titluri cu Juventus şi două Supercupe ale Italiei.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/chelsea-si-a-gasit-antrenor-va-semna-pe-trei-ani-si-vine-din-vara-15088243
15088243
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”