Chelsea l-a trecut pe lista de transferuri, Real nu stă pe gânduri: mutarea de 92 de milioane de euro

26 mar 2016 27984 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Chelsea l-a trecut pe lista de transferuri, Real nu stă pe gânduri: mutarea de 92 de milioane de euro

Chelsea ar putea să-l piardă pe Thibaut Courtois la finalul sezonului. Portartul belgian este dorit de Real Madrid, iar "albaştrii" sunt dispuşi să se despartă de goalkeeper-ul în vârstă de 23 de ani dacă vor primi 73 de milioane de lire sterline (92 de milioane de euro) în schimbul său.

Courtois este conştient de faptul că gruparea din Premier League nu ar refuza o ofertă tentantă pentru el şi a declarat că nu ştie dacă va mai continua în Anglia. "Nu ştiu unde voi fi sezonul următor. Mai am contract cu Chelsea pentru încă trei ani, deci totul depinde de strategia clubului", a declarat portarul belgian pentru RTBF.

Real Madrid caută cu disperare un portar, iar alături de Courtois a fost trecut şi DeGea pe lista de achiziţii pentru perioada de mercato din vară.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/chelsea-l-a-trecut-pe-lista-de-transferuri-real-nu-sta-pe-ganduri-mutarea-de-92-de-milioane-de-euro-15154374
15154374
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
AMENDĂ URIAŞĂ pentru o televiziune din România, după ce pe ecran au apărut IMAGINILE ASTEA. Emisiunea era ”cu acordul părinţilor”, dar ei difuzau XXX