Ce mesaje i-a trimis Adam Johnson minorei de 15 ani cu care a întreţinut relaţii sexuale. Fotbalistul şi-a recunoscut vina în faţa judecătorilor

12 feb 2016 22364 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Ce mesaje i-a trimis Adam Johnson minorei de 15 ani cu care a întreţinut relaţii sexuale. Fotbalistul şi-a recunoscut vina în faţa judecătorilor

Adam Johnson a pledat vinovat în faţa judecătorilor, după ce a fost acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 15 ani. Cu această ocazie, au ieşit la iveală şi câteva dintre mesajele pe care le-au schimbat cei doi pe Whatsapp.

Acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, Adam Johnson s-a prezentat în faţa judecătorilor. Mijlocaşul englez a pledat vinovat şi în faţa judecătorilor au fost prezentate de procurori o parte din dovezile care demonstrează că Adam Johnson este vinovat.

Josh Halliday, corespondent al publicaţiei The Guardian, a fost în sala de judecată şi a relatat pe contul său de Twitter ceea ce s-a întâmplat acolo. Informaţiile din dosar arată că cei doi şi-au trimit peste 800 de mesaje pe parcursul a două luni. Tânăra îl idolatriza şi l-a votat de mai bine de 50 de ori drept cel mai bun jucător al etapei în Premier League: “Îi ştia vârsta, ştia ca îl place foarte mult, ştia că poate profita şi a făcut-o. Îl plăcea foarte mult, era eroul ei”, au argumentat procurorii.

În faţa judecătorilor au fost citite o parte din mesajele pe care cei doi şi le-au trimis. El le-a şters din telefon, ea nu. Tânăra i-a recunoscut că are 15 ani: “Mai e o grămadă până când împlineşti 16 ani”, a fost reacţia jucătorului, după ce a aflat că fata este născută în noiembrie.

A fost descoperit faptul că fotbalistul a căutat pe Google care este vârsta la care poate întreţine relaţii sexuale cu o minoră. Apoi a întrebat-o când va împlini 16 ani, iar fata i-a spus că ziua ei este în noiembrie. Discuţia avea loc în ianuarie 2015, după ce fata îi dăduse add pe Facebook şi îi spusese că i-ar plăcea să primeasca un tricou cu autograf de la el. După discuţie, au căzut de acord să se întâlnească. I-a dat tricoul, iar ea l-a sărutat. Apoi a urmat discuţia:

Discuţie prin mesaje pe 30 ianuarie:

-“Credeam că o să primesc mai mult decât un sărut”
-“Ce mai mult?”
-“Ceva mai mult. Nu te simţi presată, continuă să ştergi mesajele astea”

S-au întâlnit seara, iar din declaraţiile fetei, s-au sărutat din nou şi Johnson a reuşit să o convingă să îi facă sex oral.

Discuţie după întâlnirea de seară:

-“Nu a fost atât de rău, nu? Totuşi, aş fi vrut să îţi dau blugii jos. Data viitoare stăm pe bancheta din spate. O să dureze doar 10 secunde, totuşi”
-“De ce doar 10 secunde?”
-“Pentru că ar fi mult prea bine?”
-“Ţi-am mulţumit aşa cum trebuie astăzi?”
-“Da, dar s-ar putea să mai am nevoie de încă o mulţumire”

A fost descoperit faptul că, în timp ce avea schimbul de mesaje de mai sus cu fata de 15 ani, soţia lui Johnson îi trimitea poze cu fiica lor de numai câteva luni:

-“Nu e o drăgălaşă? Nu te face să vrei mai mulţi copii?”
-“Ba da, e”

Apoi, a revenit la discuţia cu adolescenta, căreia îi cerea poze în care să nu poarte lenjerie. Sunderland a anunţat că i-a reziliat contractul lui Adam Johnson, ca urmare a acestui scandal.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.