Caicedo, intrare violentă asupra lui Ter Stegen! Cum s-a "răzbunat" portarul Barcei

13 ian 2016 6744 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Caicedo, intrare violentă asupra lui Ter Stegen! Cum s-a "răzbunat" portarul Barcei

Întâlnirea de marţi dintre Luis Enrique şi Costel nu a avut efectul scontat. Cei doi tehnicieni au discutat o zi înaintea returului din optimile Cupei Spaniei dorind să pună capăt tensiunii dintre cele două formaţii şi să-şi tempereze astfel jucătorii.

Elevii lui Gâlcă nu au înţeles mesajul, fotbaliştii lui Espnayol dând dovadă de aceeaşi agresivitate pe teren. Edificatoare din acest punct de vedere a fost intrarea extrem de dură a lui Caicedo la adresa lui Ter Stegen din finalul primei reprize. Atacantul lui Espanyol a primit doar cartonaşul galben pentru faultul său din minutul 42, deşi cartonaşul roşu nu ar fi fost o decizie exagerată. Portarul Barcelonei s-a "răzbunat" însă 2 minute mai târziu când vârful lui Espanyol a scăpat singur spre poartă: neamţul din poarta Barcelonei a avut un reflex miraculos şi a evitat golul.

Barcelona a intrat în avantaj la vestiare, scor 1-0, după golul lui Munir din minutul 32. În tur, Barcelona a câştigat cu 4-1.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/caicedo-intrare-violenta-asupra-lui-ter-stegen-cum-s-a-razbunat-portarul-barcei-14964654
14964654
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”