Prima ofertă pentru Mario Felgueiras, după ce a rămas liber de contract. Jucătorul, chemat la negocieri

29 ian 2016 24708 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Prima ofertă pentru Mario Felgueiras, după ce a rămas liber de contract. Jucătorul, chemat la negocieri

Mario Felgueiras a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Konyaspor. Fostul portar al lui CFR Cluj nu duce însă lipsă de oferte. Presa lusitană anunţă că, pe lângă Steaua, se află în discuţii şi cu un club portughez.

În vârstă de 29 de ani, Felgueiras a fost unul dintre cei mai buni jucători străini care au trecut prin Liga 1. Aşa cum ProSport a anunţat în exclusivitate, fostul goalkeeper al lui CFR Cluj a rămas însă liber de contract, după o experienţă nefericită la Konyaspor, echipă cu care a semnat în vara lui 2015.

Însă portarul portughez are în continuare cotă bună. Confor Ojogo.pt, Felgueiras este dorit şi de Pacos de Ferrerira, locul cinci în campionatul Portugaliei. Echipa antrenată de Jorge Simao este în căutare unui portar cu experienţă şi l-ar fi contactat deja pe Felgueiras.

Conform celor de la Ojogo.pt, Felgueiras va pleca din Turcia spre Portugalia, unde, printre altele, ar urma să poarte negocieri şi cu cei de la Pacos de Ferreira.  Pacos ocupă doar locul cinci în Portugalia, ultimul care duce în Europa League, în timp ce la Steaua sunt şanse mare să joace în cupele europene.

 

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/prima-oferta-pentru-mario-felgueiras-dupa-ce-a-ramas-liber-de-contract-jucatorul-chemat-la-negocieri-15009841
15009841
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ