973 de minute pentru istorie! VIDEO | Juventus a realizat un videoclip special pentru a marca borna istorică atinsă de Buffon: "Încearcă să-l urmăreşti pe tot, dacă poţi!"

28 mar 2016 5237 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
973 de minute pentru istorie! VIDEO | Juventus a realizat un videoclip special pentru a marca borna istorică atinsă de Buffon: "Încearcă să-l urmăreşti pe tot, dacă poţi!"

Juventus Torino a marcat într-un mod original borna istorică atinsă de legenda Gianluigi Buffon. Pe contul de youtube al campioanei Italiei a fost uploadat un videoclip de 973 de minute (16 ore, 13 minute şi 15 secunde) cu toate paradele portarului italian în perioada în care a stabilit un nou record în Serie A.

Pe 20 martie, în derby-ul oraşului Torino, câştigat de echipa sa cu 4-1, Gianluigi Buffon intra din nou în istoria fotbalului italian. Goalkeeper-ul "Bătrânei Doamne" primea gol în minutul 48 şi termina, astfel, o serie fabuloasă, de 973 de minute în care a închis poarta lui Juve. Precedentul record îi aparţinea lui Sebastiano Rossi, portarul care nu primea gol în 929 de minute, între 1993 şi 1994, când juca pentru AC Milan. Iar performanţa extraordinară a fotbalistului de 38 de ani a fost marcată cum se cuvine de clubul italian.

Juventus a urcat pe contul de youtube un videoclip de 973 de minute, alături de următorul mesaj: "Pentru a sărbători recordul istoric al lui Gianluigi Buffon am postat videoclipul cu toate paradele lui, cu o durată de 973 de minute. Încearcă să-l urmăreşti pe tot, dacă poţi!", filmuleţul prezentând toate paradele portarului în cele 973 de minute în care nu a primit gol.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/973-de-minute-pentru-istorie-video-juventus-a-realizat-un-videoclip-special-pentru-a-marca-borna-istorica-atinsa-de-buffon-incearca-sa-l-urmaresti-pe-tot-daca-poti-15162565
15162565
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Nu, nu este o glumă! Informaţia despre Gabriela Firea a EXPLODAT cu o săptămână înainte de alegeri. „Este adevărat că soţul său...”