Victorie pentru Halep în fața Anastasiei Pavlyuchenkova! Simona a câștigat după 3 ore de joc în fața unei adversare care nu a ținut cont că are în față numărul 1 mondial

Redactor:
Dan Mirea
Victorie pentru Halep în fața Anastasiei Pavlyuchenkova! Simona a câștigat după 3 ore de joc în fața unei adversare care nu a ținut cont că are în față numărul 1 mondial
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Simona Halep (1 WTA) a învins-o pe Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA) după 3 ore și 7 minute de joc și s-a calificat în turul trei de la Montreal. Partida a fost reluată joi, după ce miercuri a fost întreruptă din cauza ploii. 
  • Simona Halep va juca împotriva lui Venus Wiiliams, după ce sportiva din SUA a învins-o pe Sorana Cîrstea, scor 7-6, 6-4. Astfel, în turul trei am ratat șansa de a avea un duel 100% românesc. 

Halep – Pavlyuchenkova 2-1 (7-6, 4-6, 7-5)

22:31 Halep închide meciul cu un break, după 3 ore și 7 minute. 


22:26 Simona și-a câștigat serviciul și are nevoie de break pentru a câștiga partida. 


22:24 E 5-5 la game-uri, dar va fi rândul Simonei să servească. Din păcate, Halep nu a putut gestiona serviciul puternic al adversarei și a comis și câteva greșeli neforțate. 


22:17 Ce EMOȚII ne-a dat Simona! A avut 40-0, adversara a revenit până la 40-30, dar Halep a servit perfect și pe returul adversarei a inventat o lovitură la care Pavlyuchenkova nu a mai ajuns. 


22:13 SIMONAAAA! Românca a făcut break-ul după ce și-a găsit ultimul strop de energie. A reușit, ca la 40-15, să vină la fileu și să egaleze situația, scor 4-4.

Unreal defense from @Simona_Halep to get the break!


22:09 AS pentru Halep, care rămâne aproape și încearcă să dea lovitura pe serviciul adversarei. Cele două sportive încep să respire din ce în ce mai greu după aproape 3 ore de joc. 


22:06 După 2 ore și 43 de minute de joc, rusoaica reușește să conducă în setul al treilea, cu 4-2, în timp ce Simona încă nu reușește să facă break-ul. 


21:59 Simona rămâne în meci și reușește să-și facă serviciul. După încă un game care s-a blocat la 40 egal, Halep a rupt ritmul și scorul e 3-2 pentru adversară. 


UPDATE | Darren Cahill a intervenit pentru a doua oară pe teren și a purtat un dialog cu Halep în care i-a explicat unde are de suferit în fața unei adversare puternice. 

Darren stays positive and tells @Simona_Halep what she needs to change to better take control of the match.#CoupeRogers pic.twitter.com/dd4o0MZJFP


21:55 3-1 pentru Pavlyuchenkova, care conduce partida autoritar. Simona acuză dureri și a slăbit ritmul vizibil. 


21:50 Halep a câștigat primul game în setul al treilea, dar de remarcat e că a preluat din greșelile la serviciu ale adversarei. E probabil capitolul la care Simona a avut cel mai mult de suferit în acest meci. 


21:45 Numărul 1 mondial are probleme mari. Rusoaica a fost egalată pe propriul serviciu la 40, dar a controlat perfect fazele și are 2-0 la game-uri. 


21:40 Simona începe cu stângul și setul al treilea și își pierde servicul. Se pare că Pavlyuchenkova și-a canalizat furia și acum a trecut la conducerea jocului. 


UPDATE | În pauza dintre seturi, fizioterapeutul și-a făcut apariția pe teren pentru Simona, care acuză dureri la laba piciorului drept. Halep e bandajată serios la piciorul la care a avut probleme de la începutul sezonului. 


21:30 Pavlyuchenkova egalează la seturi, după ce Simona a căzut pe finalul setului secund. 


21:26 Halep și-a pierdut serviciul, iar Pavlyuchenkova servește pentru câștigarea setului secund. Simona a comis o dublă greșeală și i-a făcut un cadou adversarei. 


21:18 Cresc emoțiile, iar game-urile devin din ce în ce mai lungi. Halep face greu 4-3, după ce a fost ținută din scurt de adversară. 


21:11 Halep ratează dă pe lângă minge și se face 3-3 în al doilea set, deși a condus cu 30-0.


21:06 3-2 pentru Simona, după un game superb, care a avut parte de un moment psihologic. La 30-40, Simona a fost pusă sub presiune de break-ul pe care l-ar fi putut face adversara, dar a lovit superb în lung de linie și a egalat la 40.


21:01 E 2-2 în setul al doilea, dar Pavlyuchenkova începe să câștoge din ce în ce mai greu pe propriul serviciu. 


20:52 2-1 pentru Simona în setul secund, dar nu fără emoții. Rusoaica a egalat la 40, dar Halep a gestionat situația și pare din ce în ce mai sigură pe ea. 


20:48 Pavluychenkova egalează la game-uri în primul set. E 1-1, dar Simona e la serviciu. 


20:44 Simona începe perfect setul al doilea. 40-15 și Pavlyuchenkova începe să-și piardă răbdarea, mai ales că greșește foarte mult. 


20:39 SET Simona! Halep beneficiază de o nouă lovitură necontrolată a adversarei, iar mingea iese mult în afara terenului.

.@Simona_Halep takes her fourth set point!


20:37 E 9-9 în tie-break și nimeni nu se poate desprinde! Pavlyuchenkova greșește foarte multe mingi, în timp ce Halep pare cu un pas în spatele terenului. 


20:34 O nouă șansă ratată de Simona pentru a face 1-0 la seturi! Românca a fost surprinsă de backhand-ul rusoaiecei, care a trimis fix pe linia de fund. 


20:33 Halep ratează șansa de a lua primul set, după ce a avut 6-5. Din păcate, Simona nu a putut controla serviciul adversarei și a returnat în fileu. 


20:32 5-5 în tie-break după ce Pavluychenkova se desprinsese la 5-3. Totuși, Simona rămâne puternică din punct de vedere psihic. 


20:29 Se merge cap la cap și e 3-3 în acest moment în tie-break, după ce Simona a lovit în lung de linie.

Astonishing pick-up from @Simona_Halep! #CoupeRogers pic.twitter.com/MeKsc4hOIR


20:27 2-2 în tie-break-ul primului set, după o greșeală din partea Simonei, a cărei minge a fost prea lungă. Pavluychenkova rămâne foarte ofensivă și o forțează pe Simona să returneze moale. 


20:24 REBREAK făcut de Pavlyuchenkova! Și vom avea tie-break, după ce Simona a fost țintuită de fundul terenului de jocul ofensiv al adversarei. 


20:20 BREAK pentru Simona după ce mai lung game al meciului, în care rusoiaca a ratat mai multe șanse de a face 6-5. Simona, care a fost mereu pusă sub presiune, i-a luat game-ul și poate închide primul set. 


20:10 Al doilea game alb pentru Simona de la reluarea partidei. Adversara sa comite, în continuare, foarte multe greșeli neforțate. 5-5.


20:06 Pavlyuchenkova își câștigă serviciul și încheie game-ul cu un smash care a trimis-o pe Simona în partea opusă a terenului. 


20:04 Game alb pentru Simona, care a început în forță, pe propriul serviciu, partida cu rusoiaca. E 4-4 în primul set. 


20:00 Cele două sportive au ieșit la încălzire și se pregătesc să reia partida. 


UPDATE | Partida dintre Simona Halep și Anastasia Pavliucenkova va începe după 20:00, fiind întârziată de confruntarea dintre Sloane Stephens și Suarez Navarro. În cele din urmă, sportiva din SUA a câștigat cu 6-2, 7-5. 


După ce planurile oragnizatorilor au fost date peste cap de condițiile meteorologice, organizatorii au hotărât ca partida să fie reluată a doua zi, joi, de la 19:30. Miercuri, cele două sportive nici nu au apucat să se încălzească foarte bine, că au și fost nevoite să abandoneze rachetele pentru a se feri de ploaie.

Revenită pe teren după o lună de vacanță, Simona a început slab meciul contra adversarei cu care nu a avut niciodată probleme în trecut. Anastasia a făcut primul break, s-a desprins la 2-0, dar Halep a lovit rapid și a recuperat deficitul. Jocul româncei nu s-a legat, însă, adversara sa a prins curaj și a „percutat” de câte ori a avut ocazia, iar game-ul al patrulea a însemnat un nou break al Pavlyuchenkovei.

După încă un răspuns la prima șansă, 2-3, Simona l-a chemat pe Darren Cahill pentru a-i oferi sfaturi despre cum să joace, a mai adunat un game și a egalat la trei, apoi a condus cu 30-15 în game-ul de serviciu al rusoaicei. Înainte ca ploaia să oprească partida, Pavlyuchenkova a întors jocul pe propria lansare și a trecut în față, scor 4-3, după șapte game-uri care s-au întins pe durata a 39 de minute.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen