Simona și Irina au făcut România mare cu britanicele! Așa am trăit un weekend de foc în Fed Cup, unul marcat de scandalul care l-a avut în prim-plan pe Ilie Năstase. România – Marea Britanie 3-2

Simona și Irina au făcut România mare cu britanicele! Așa am trăit un weekend de foc în Fed Cup, unul marcat de scandalul care l-a avut în prim-plan pe Ilie Năstase. România - Marea Britanie 3-2
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Victorie pentru România în Fed Cup. Tricolorele s-au impus în fața britanicelor, scor 3-2, într-o întâlnire contând pentru menținerea în Grupa Mondială II din Fed Cup.
  • Simona Halep – Johanna Konta, 6-1,6-3; Irina Begu – Heather Watson 6-4, 7-5; Halep/Niculescu – Rae/Robson  3-6, 6-1, 8-10
  • Sâmbătă, Halep a adus primul punct României, după ce a învins-o pe Watson, scor 6-4, 6-1, în vreme ce Konta a adus singurul punct al întâlnirii, după ce a învins-o pe Cîrstea cu 6-2, 6-3 în al doilea meci al zilei. Meciul s-a desfășurat în condiții cât se poate de tensionate, din cauza ieșirilor în decor ale căpitanului Ilie Năstase, care le-ar fi înjurat pe Johanna Konta și pe Anne Keothavong.

Simona Halep și Irina Begu au adus victoria României în confruntarea cu Marea Britanie din cadrul play-off-ului pentru menținerea în Grupa Mondială II. Numărul 5 mondial a reușit să câștige pentru prima dată ambele meciuri  într-o confruntare de Fed Cup, chiar în fața publicului constănțean. De asemenea, Halep a reușit să își ia revanșa în fața Johannei Konta, care a eliminat-o în sferturile de finală de la Miami. 

Irina Begu a jucat în meciul de duminică și a câștigat în fața lui Heather Watson, după ce Sorana a pierdut sâmbătă în cea de-a doua partidă a zilei. Bucureșteanca în vârstă de 26 de ani a controlat un meci dificil, care a adus punctul decisiv în victoria României. 


16:46 GAME! SET! MECI!  Britanicele se impun în super tie-break și aduc o victorie de moral pentru Marea Britanie, scor 3-6, 6-1, 8-10. 


16:35 SET România! Halep și Niculescu le-au lăsat un singur game britanicelor în setul al doilea. Partida se va decide la super tie-break. 


16:22 Perechea română a început bine setul al doilea și le conduce pe britanice cu 3-0. 


16:03 Set Marea Britanie! Rae/Robson câștigă primul set, 6-3, din partida de dublu dintre România și Marea Britanie. 


15:58 Britanicele accelerează break-ul și obțin un avantaj considerabil în fața perechii Halep-Niculescu. 


15:46 Fetele sunt destinse și comunică foarte bine între ele. Simona a revenit în partida de dublu pentru publicul constănțean. 


15:38 Jucătoarele au ieșit la încălzire pentru partida de dublu! 


UPDATE 15:15 Simona Halep și Monica Niculescu vor fi jucătoarele care vor juca partida de dublu împotriva cuplului britanic Rae/Robson, meci dedicat publicului din tribune. 


Irina a declarat în cadrul interviului de după meci că victoria este a tuturor și mulțumește publicului pentru fair-play-ul de care au dat dovadă. „Am demonstrat că suntem mai puternice și împreună am reușit această victorie. Un public extraordinar, ca de fiecare dată. Vă mulțumim pentru fair-play-ul dovedit, vă mulțumim pentru tot! A fost o mare presiune pe mine. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar nu cred că mai contează acest lucru. Voiam doar să câștig. Atât echipa, cât și publicul m-au susținut și le mulțumesc!„, a susținut Irina Begu la DigiSport, la finalul partidei.


14:55 VICTORIE! Irina Begu a adus victoria României în barajul cu Marea Britanie, după ce a învins-o pe Heather Watson, scor 6-4, 7-5. 


14:49 Game-urile au devenit din ce în ce mai lungi, semn că miza este una foarte mare. Irina reușește să obțină break-ul și va servi pentru meci. 


14:36 Britanica a reușit să-și mențină concentrarea și serviciul în unul dintre cele mai disputate game-uri ale setului secund. Irina va servi pentru a nu pierde setul secund. 


14:16 Break Irina! Bucureșteanca reușește să câștige pe serviciul britanicei, sfârșind game-ul cu un lob superb. 


14:10 Game Irina! Românca încheie punctul cu un lung de linie superb și egalează situația de pe tabelă. 


14:05 Game la zero reușit de Watson. Irina, nemulțumită de o decizie de-a arbitrului. 


14:00 Irina reușește să câștige unul dintre cele mai disputate game-uri ale partidei, salvând mai multe mingi de break. 


13:44 Spre deosebire de startul primului set, în cel de-al doilea ambele jucătoare își mențin serviciul. 


13:35 SEEET BEGU! Românca reușește să câștige primul set cu 6-4, după o serie de break-uri din partea ambelor jucătoare. 


13:29 Britanica își menține serviciul, iar Irina va servi pentru câștigarea primului set. 


13:26 Irina a depășit un prim moment psihologic al partidei și a reușit cu dificultate să își mențină serviciul. Britanica este nevoită să servească pentru a rămâne în primul set. 


13:18 Serviciul rămâne acasă arma slabă a ambelor jucătoare. Irina preia din nou avantajul în partidă, însă urmează să servească. 


13:10 Heather rămâne aproape de Irina în meci și își face serviciul. 


13:07 Irina își intră în ritm și reușește să-și mențină serviciul pentru prima dată în meci. Este o șansă mare pentru româncă de a se desprinde în meci. 


13:03 Break Begu! Niciuna dintre cele două jucătoare nu a reușit să își facă serviciul până acum. Irina trece din nou în avantaj pe tabelă. 


13:00 Break Watson! Irina nu reușește să mențină avantajul obținut în startul partidei și își cedează serviciul. 


12:55 Break pentru Irina în startul partidei cu Heather Watson.


12:50 Începe cea de-a doua partidă a zilei dintre Irina Begu și Heather Watson. Sorana este alături de Irina pe teren. 


Imediat după meci, Simona a ținut să le mulțumească fanilor din tribune, care au susținut-o și au venit în număr atât de mare după incidentele de ieri.”Cred că este prima dată când se întâmplă asta (n.r să câștige ambele meciuri în Fed Cup) și sunt bucuroasă că s-a întamplat aici, la Constanța. Le mulțumesc suporterilor că au venit și astăzi după tot ce s-a întâmplat ieri. Sper să fie la fel de gălăgioși și să câștigăm în continuare” a declarat sportiva la Digi Sport.  


Update 12:43 Darren Cahil este alături de eleva sa și susține cu ardoare echipa României. „O performanță deosebită. A mai rămas una. Hai România”, a reacționat australianul pe contul său de Twitter în urma victoriei obținute de Simona în fața Johannei Konta. 


12:16 GAME! SET! MECI! Simona revine de la 0-30 și încheie cea de-a doua partidă din Fed Cup cu victorie. Românca reușește să-și ia revanșa în fața britanicei după partida de la Miami și aduce două puncte importante pentru România. 


12:14 Break Simona! Românca reușește să câștige pe serviciul britanicei în cel mai important moment al meciului. Halep va servi pentru câștigarea partidei. 


12:08 Simona își menține cu dificultate serviciul și preia conducerea pe tabelă. 


12:03 Break Simona!  Konta face dublă greșeală la 0-30 și îi oferă Simonei trei șanse de break. Britanica le salează pe primele două, însă trimite în plasă la 30-40, iar Halep egalează situația de pe tabelă. 


11:57 Simona nu mai cedează serviciul și se apropie la un game de britanică. 


11:55 Konta a reușit să salveze două mingi de break, să-și mențină serviciul și avantajul obținut în game-ul anterior. 


11:48  Break Konta! Halep revine de la 30-40, salvează prima minge de break, însă Konta reușește două lovituri bune pe serviciul moale al Simonei și câștigă  primul game pe serviciul româncăi.


11.45 Game la zero pentru jucătoarea din Marea Britanie, care reușește o serie de lovituri spectaculoase. 


11:40 După un prim game destul de disputat în care a fost nevoită să salveze mai multe mingii de break, Simona își câștigă serviciul în startul setului doi. 


11:32 SET Halep! Simona își face cu ușurință serviciul, după care reușește un break la 0 și închide primul set: 6-1!


11:23 Halep se desprinde la 4-0, după care îi permite Johannei Konta să facă primul game în această partidă: 4-1 pentru Simona


11:17 Din nou break pentru Halep! Simona conduce cu 3-0 și a luat o opțiune serioasă pentru câștigarea primului set!


11:12 Start excelent pentru Halep! Break reușit de Simona, după ce Konta a avut de două ori șansa să facă 1-0. Halep își fructifică apoi și propriul serviciu, fără probleme, și se distanțează la 2-0!


11:05 A început partida, cu Johanna Konta la serviciu.


11:00 La Mamaia plouă mnărunt, însă Halep și Konta sunt gata să înceapă partida, iar în aceste momente efectuează ultimele mișcări de încălzire. În tribune se află și Gheorghe Hagi, care urmărește partida alături de tatăl Simonei Halep, Stere.


UPDATE Duminică 10:50  Simona Halep și Johanna Konta vor deschide ziua a doua a confruntării România – Marea Britanie.


  • CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PRIMA ZI | ROMÂNIA – MAREA BRITANIE 1-1

Se încheie un meci care a fost de coșmar, atât din punctul de vedere al jocului, cât și al evenimentelor de pe margine! Sorana Cîrstea a pierdut cu Johanna Konta, 6-2, 6-3, iar Marea Britanie egalează România în Fed Cup, scor 1-1. „Sori” nu a mai reușit să câștige niciun game după ce arbitrul a întrerupt partida din cauză că Ilie Năstase, împreună cu câțiva spectatori, le-au înjurat pe britanice. Jocul s-a reluat la scorul de 2-6, 3-1, iar Konta și-a șters lacrimile și a reușit o serie de 5 game-uri la rând.

În actul scund, Monica Niculescu a luat loc pe banca României, după ce căpitanul Ilie Năstase a fost evacuat din incinta arenei. Cel mai probabil, fostul lider mondial va fi interzis și la meciurile care urmează duminică: Simona Halep – Johanna Konta, de la ora 11:00, respectiv Sorana Cîrstea – Heather Watson, după ora 12:30. În meciul de dublu ar trebui să intre perechile Cîrstea/Niculescu și Robson/Rae.

Există și un lucru pozitiv care poate fi remarcat după prima zi a meciului România – Marea Britanie, ținând cont că Halep a avut o evoluție remarcabilă! Simona s-a mișcat excelent și a adus primul punct pentru echipa „tricoloră”, trecând în minimum de seturi de Heather Watson, scor 6-4, 6-1! Watson a opus rezistență doar până la 4-4, în primul set, apoi Halep și-a impus ritmul fără probleme, câștigând într-o oră și 10 minute.

Scandalul de la Mamaia a fost alimentat și de incidentele petrecute înaintea meciurilor. Mai multe publicații din Marea Britanie, între care BBC, Daily Mail sau The Guardian, l-au acuzat pe Năstase că a făcut o glumă cu tentă rasistă despre copilul nenăscut al Serenei Williams: „Să vedem ce culoare va avea copilul… Ciocolată cu lapte?”, i-ar fi spus „Nasty” unui membru al echipei în timpul conferinței de presă de la hotelul „Iaki”.

Federația Internațională a Tenisului (ITF) a deschis o anchetă care mai vizează și comportamentul sexist al fostului lider mondial. Năstase a pus-o în mai multe situații jenante pe Anne Keothavong, căpitanul echipei adverse. De asemenea, Jurnalista Eleanor Crooks, de la agenția „Press Asociation”, susține că a fost insultată de căpitanul nejucător al României: „Slujba lui Ilie Năstase ar putea fi în pericol. Tocmai a intrat în centrul de presă și m-a făcut proastă în mai multe rânduri”.


15:40 Partida dintre Cîrstea și Konta s-a reluat după o pauză destul de lungă, dar românca și-a pierdut total concentrarea din cauza scenelor incredibile petrecute la Mamaia! Johanna a revenit la nivelul din primul set și a întors scorul: 6-2, 4-3!


15:25 Jurnalistul Simon Briggs, de la „The Telegraph”, a dezvăluit motivul pentru care Ilie Năstase a fost evacuat din arenă. Conform acestuia, căpitanul României le-a jignit ca la ușa cortului pe Johanna Konta și pe Anne Keothavong: „Sunteți două curve nenorocite”, le-ar fi strigat Năstase, în două rânduri. De asemenea, românul și-a vărsat nervii și pe arbitru: „Care dracului e problema ta?”


15:18 De necrezut ce se întâmplă la Mamaia: partida a fost întreruptă la scorul de 2-6, 3-1, după ce Johanna Konta s-a plâns că Ilie Năstase, dar și spectatorii îi adresează cuvinte dure! Simona Halep, la rugămintea oficialilor de la ITF, i-a îndemnat pe spectatori să se liniștească, în timp ce Monica Niculescu a fost revoltată de atitudinea arbitrului: „E Fed Cup, nu înțeleg de ce vă plângeți!”. Jucătoarele au fost trimise la vestiare și se așteaptă o decizie din partea arbitrilor.


15:10 Scene rar întâlnite la un asemenea nivel: căpitanul nejucător Ilie Năstase a fost trimis în tribune de arbitru, apoi evacuat de supervizorul partidei, din cauza unor injurii aduse arbitrului de scaun, dar și adversarelor! Imediat, Konta își pierde serviciul și începe să plângă după ce mai mulți spectatori au agresat-o verbal în timpul punctelor.


15:00 Cîrstea câștigă un game mare, care a durat mai bine de 10 minute, și se îndreaptă cu încredere către scaunul de odihnă. În acest timp, Ilie Năstase protestează după ce arbitrul de scaun a avertizat echipa României. 


14:50 Cîrstea – Konta 2-6 1-1! La fel ca în primul act, Sorana își adjudecă primul joc, dar Johanna răspunde imediat cu un game alb. Se joacă pe contre, dar atacurile britanicei sunt mult mai precise până acum.


14:40 Marea Britanie câștigă primul set din cadrul meciului al doilea, scor 6-2! Konta a depășit-o fizic, dar și tactic pe Cîrstea, într-o primă manșă controlată aproape în totalitate de britanică. Din păcate pentru noi, Johanna se află într-o dispoziție de joc formidabilă.


14:33 Cîrstea și-a ridicat nivelul pe propriul serviciu, dar Konta răspunde prin mai multe combinații rapide și își păstrează break-ul: 4-2!


14:27 „Sori” nu a intrat rău în meci, dar Johanna are un joc extrem de solid și se duce la 3-1, după un game maraton. Britanica are șansă în continuare, reușind mai multe lovituri la limită, care au prins liniile terenului.


14:15 Cîrstea – Konta 1-2! Sorana început cu dreptul și a condus cu 1-0, dar se produce destul de repede un scurtcircuit pe serviciul româncei. Britanica reușește primul break al meciului, grație unui retur norocos.


14:05 A început al doilea meci al zilei, dintre Cîrstea și Konta, cu românca la serviciu! Trebuie să menționăm încă o dată că Sorana o înlocuiește pe Irina Begu, cea care s-a accidentat înaintea jocului. Ambele combatante sunt îmbrăcate destul de gros, cu bluze cu mânecă lungă, semn că nu se simt prea confortabil cu temperatura de la Mamaia.


13:30 Victorieee! Simona Halep aduce primul punct pentru România în barajul cu Marea Britanie, trecând în minimum de seturi de Heather Watson, scor 6-4, 6-1! Sportiva noastră a profitat de avantajul suprafeței, dominându-și clar adversara pe zgura din Mamaia. Watson a opus rezistență doar până la 4-4, apoi Halep și-a impus ritmul fără probleme.

Chiar dacă este o vitorie logică, evoluția bună a Simonei generează speranțe în vederea marelui meci de mâine contra Johannei Konta. Halep s-a mișcat excelent la prima partidă disputată pe zgură în acest sezon, obținând într-o oră și 10 minute de joc a patra victorie din patru meciuri directe împotriva lui Watson.


13:26 Halep, plină de încredere, se desprinde decisiv, la 5-1, trimițând un as la minge de game! Watson servește pentru a rămâne în meci!


13:22 Simona își consolidează break-ul, iar Heather intră în criză de soluțiI, scor 3-1! Halep dă dovadă de tărie psihică și salvează și o minge de break în al 4-lea game al setului secund.


13:14 Halep – Watson 6-4, 2-1! În ciuda faptului că mai are câteva probleme la retur, în momentele în care adversara lovește agresiv, Simona joacă din ce în ce mai bine. Halep reușește un break alb în actul secund, iar misiunea constănțencei devine tot mai ușoară.


13:06 Seet câștigat de România, scor 6-4! Sportiva noastră și-a ridicat nivelul în precedentele două game-uri, dominându-și adversara din spatele terenului. Halep a închis setul cu un serviciu excelent, pe care Watson nu l-a putut întoarce peste fileu.


12:58 Halep – Watson 4-4! Meci echilibrat, dar Simona iese în evidență printr-un passing de rever absolut superb, prin care egalează încă o dată.


12:50 Se merge cap la cap în primul meci al zilei, scor 3-3! Halep și-a câștigat serviciul, cu emoții, după cel mai lung game al partidei.


12:39 După două break-uri, Halep și Watson se încălzesc și reușesc să-și facă serviciul: 2-2! Simona a egalat după o „scurtă” nereușită a britanicei.


12:30 Halep – Watson 1-1! Simona și-a impus ritmul în primul game și a început promițător, însă Heather recuperează break-ul imediat! Din cauza umidității ridicate, mingile sunt foarte grele, astfel că jucătoarele au nevoie de timp pentru a se acomoda cu respectivele condiții.


12:23 A început primul meci al întâlnirii România – Marea Britanie, în fața tribunelor pline, cu britanica Heather Watson la serviciu.


12:10 Scandalul continuă la Mamaia, unde Ilie Năstase și-ar fi ieșit din minți după ce publicațiile britanice l-au acuzat de rasism și sexism! Jurnalista Eleanor Crooks, de la agenția „Press Asociation”, susține că a fost jignită dur de căpitanul nejucător al României: „Slujba lui Ilie Năstase ar putea fi în pericol. Tocmai a intrat în centrul de presă și m-a făcut proastă în mai multe rânduri”.


11:57 Într-adevăr, vremea este perfectă pentru tenis la Mamaia, spre deosebire de zilele trecute, în care a plouat foarte mult. Cer senin deasupra arenei de 2.000 de locuri!


11:52 Un cunoscut jurnalist britanic l-a desființat pe Ilie Năstase după ieșirile deplasate ale căpitanului României: Este timpul să scăpăm tenisul de Ilie Năstase și de restul dinozaurilor din sport”, a scris Simon Briggs în „The Telegraph”.


11:46 Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, nu poate vedea meciul elevei sale! Australianul nu prinde Digisport, dar a dezvăluit, pe Twitter, că nici nu știe cum să urmărească partida pe internet. Eu sunt Alex Tăcină și îl sfătuiesc să ne urmărească live blogul pe www.prosport.ro.


11:40 Userul „Stelică”, aflat la fața locului, ne ține la curent cu vremea de la Mamaia: „Sunt 10 grade Celsius, umiditate, puțin vânt și puțin soare. În mod normal, meciul începe la ora stabilită”. La cât de bine se descurcă cititorul nostru, „Busu” și-ar putea vedea amenințat locul de la meteo.


11:30 Veștile proaste se țin lanț înaintea meciului din Fed Cup: Irina Begu, a doua rachetă a României, s-a accidentat și nu va putea intra pe teren sâmbătă, conform site-ului digisport.ro. Locul ei în a doua partidă a zilei va fi luat de Sorana Cîrstea, jucătoare care nu a mai întâlnit-o pe Johanna Konta până acum.


Meciul dintre echipa României și selecționata Marii Britanii se desfășoară în condiții cât se poate de tensionate, din cauza ieșirilor în decor ale căpitanului Ilie Năstase. Românul e acuzat de mai multe publicații din Marea Britanie, între care BBC, Daily Mail sau The Guardian, că a făcut o glumă cu tentă rasistă despre copilul nenăscut al Serenei Williams: „Să vedem ce culoare va avea copilul… Ciocolată cu lapte?”, i-ar fi spus „Nasty” unui membru al echipei în timpul conferinței de presă de la hotelul „Iaki”. Ilie riscă sancțiuni drastice după ce Federația Internațională a Tenisului (ITF) a deschis o anchetă care mai vizează și comportamentul sexist al fostului lider mondial. Năstase a pus-o în mai multe situații jenante pe Anne Keothavong, căpitanul echipei adverse – puteți citi mai multe despre subiect în articolul de jos.

Simona Halep se va concentra însă doar la misiunea de pe teren, constănțeanca fiind obligată să treacă de outsidera Heather Watson. Simona deține avantajul întâlnirilor directe în confruntarea de sâmbătă, învingând-o pe britanică în toate cele trei partide disputate până acum: 4-6, 6-4, 6-2 în turul I la US Open 2013 (hard), 6-2, 6-4 în turul secund la Roland Garros 2014 (zgură) și 6-3, 6-4 în optimi la Miami 2016 (hard). „Mă bucur că joc prima, sper să câștig partida și să fac un rezultat bun la Constanța”, a spus Simona, care va evolua în orașul natal pentru prima oară în competția inter-țări din tenis. După meciul Halep – Watson, pe zgura de la malul Mării Negre vor păși Sorana Cîrstea și Johanna Konta, sportive care nu s-au mai înfruntat niciodată până acum.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup