Novak Djokovic a triumfat din nou la Melbourne: 7-6, 6-7, 6-3, 6-0 cu Andy Murray. Fantastic: Nole a devenit cel mai bun jucător din istoria modernă a Australian Open

Novak Djokovic a triumfat din nou la Melbourne: 7-6, 6-7, 6-3, 6-0 cu Andy Murray. Fantastic: Nole a devenit cel mai bun jucător din istoria modernă a Australian Open
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Finala de la Australian Open a fost câștigată duminică de Novak Djokovic (Serbia), după 3 ore și 44 de minute: 7-6(5), 6-7(4), 6-3, 6-0 în fața lui Andy Murray (Marea Britanie)

14:45 Novak, fericit pentru titlu, dar și pentru faptul că nu a fost înjurat de Kim Sears: „Andy, te felicit pentru meci și pentru logodna ta cu Kim”.

#reunited @DjokerNole #Norman #ausopen #ausopenfinal pic.twitter.com/lvIWyWHYFW


14:35 Djokerul din mână lui Becker: Nole, ajutat din lojă de fostul campion, scrie istorie! Sârbul a egalat alte cinci legende la numărul de Grand Slam-uri câștigate: Lendl, Perry, Agassi, Connors și Rosewall (8 titluri de Grand Slam).


14:25 Victorie uriașă a sârbului Novak Djokovic în finala de la Australian Open. Liderul mondial câștigă al 8-lea titlu de Grand Slam și al 5-lea la Australian Open, după cele din 2008, 2011, 2012 și 2013. Novak a setat un nou record și i-a depășit pe Andre Agassi și Roger Federer, care aveau câte 4 titluri la Melbourne, cele mai multe din Era Open.


14:20 Nole Djokovic reușește încă un break după un „challenge” neinspirat al britanicului, 5-0! Novak servește pentru trofeu.


14:10 Nole se desprinde la 3-0, cu dublu-break. Sârbul se află la un nivel incredibil!

Djokovic has hit Murray with a double break. Is the @AustralianOpen out of reach for Murray? #AusOpen #AusOpenFinal pic.twitter.com/pRasykXpHI


14:05 Djokovic, la 4 game-uri distanță de al cincilea titlu la Australian Open: 2-0!

And @djokernole opens the 4th set with 2-0 lead. Will he win his 5th @AustralianOpen ? 3+ hrs already. #AusOpenFinal pic.twitter.com/2mLshEVv73


14:00 Seeeet Djokovic!!! Vecinul și prietenul nostru, dar mai ales al antrenorului Simonei Halep, închide manșa cu 6-3! Vedem și răutatea specifică sârbului.

One set away from @AustralianOpen title #idemo #nolefam @DjokerNole pic.twitter.com/4IG77sJLpa


13:50 Nole face break-ul după o dublă greșeală a adversarului și sârbul servește acum pentru set, 5-3!


13:45 „Pentru 98” se numea o melodie de la BUG Mafia, care ar merge ascultată acum: 98-98 este raportul punctelor câștigate de cei doi. Egalitatea este perfectă: 3-3 în setul 3.

It’s 98-98 in points won. Don’t miss another by following our Live Scores: http://t.co/34sHZnYeSK pic.twitter.com/EolIpmoSZg


3:35 Era imposibil ca Nole să nu-și revină, iar sârbul face rebreak, 2-2! Niall Horan, starul trupei One Direction, asistă și la meciul de astăzi. Niall e mai ușor de găsit decât un australian la Melbourne.

Niall at the Australian open tennis match in Melbourne today! (01/02/2015) pic.twitter.com/4b03qmF6pQ


13:25 Djokovic mai are puțin și rupe racheta, pentru că Murray nu mai poate fi bătut de pe linia de fund: 2-1 cu break!


13:20 Ce reacție lăudabilă a avut arbitra de linie, care nu s-a mișcat de pe scaun chiar dacă protestatara s-a îndreptat către ea. Nadal a rupt-o la fugă atunci când un fan a intrat pe teren în urmă cu câțiva ani!

@WLudbey: 2nd intruder on centre court Australian Open Tennis pic.twitter.com/lChM0oRQAv” lines person doing awesome, staying in character


13:15 SET Murray! Atitudine de mare jucător a lui Andy, care a revenit de la 2-4 în setul doi, pentru a-l câștiga cu 7-6(4). E adevărat că pătrunderea pe teren a acestei domnișoare i-a distras atenția lui Djokovic.


13:05 Ne putem aștepta la orice de la această finală. Un singur lucru e sigur: setul doi se va decide la fel ca și primul, în tie-break! Atmosfera e fan-tas-ti-că!

Fantastic atmosphere at the @AustralianOpen Final! The game is reaching it’s peak! #AusOpen pic.twitter.com/xhfRwWcBxA


13:00 Avem o nouă imagine pe care n-ați văzut-o la tv, dar și o nouă presupunere: Se pare că această domnișoară n-a mai găsit tricou „Halepeno” la magazinul Adidas.

Here’s the Australian Open protest Channel 7 didn’t show you. http://t.co/vgRtIK0tcx pic.twitter.com/u7VDvtSmSx


12:55 Nole salvează minge de set și îi ridică pe sârbi în picioare, 5-5!


12:50 Au apărut și primele informații despre mesajul pe care l-au afișat protestatarii: „Am plătit bilet și n-o avem pe Halep în finală!”


12:40 Murray revine spectaculos cu trei game-uri la rând, 5-4! Lui Djokovic nu i-a picat bine bauza provocată de protestatari.

Melhor foto!! RT@WLudbey #protest Centre court Australian Open Tennis Mens Final 2015 #AO15 pic.twitter.com/gtv6tmBpqe


12:35 Câteva persoane au protestat în tribune, iar oamenii de ordine le-au evacuat de urgență. Nu atât de rapid pe cât s-ar fi întâmplat la Arenele BNR.

#tenis @AustralianOpen Hiperprotección a los dos jugadores ante manifestantes en la tribuna pic.twitter.com/U9yAnxpoeW


12:30 Djokovic este prea bun în continuare, 4-3 cu break! Să sperăm că logodnica lui Andy nu va avea nevoie de acordul medicului pentru a vedea meciul. Tenisul iubitului ei este interzis cardiacilor.


12:25 Nole atacă precis și reușește break-ul în setul doi, 3-2! Această pisicuță este captivată de meci și refuză chiar și porția de Wiskas pentru a-l susține pe Nole.

Nikki is getting into the Australian Open Men’s Final. We’re cheering for Djokovic!!! 🐈💜🎾 … http://t.co/937x0SoRu3 pic.twitter.com/fshgVcaRFE


12:15 Sfatul logodnicei lui Andy nu este ascultat de toți părinții. Un copil în vârstă de 4 ani care se uită la meci a realizat un desen special pentru Murray. Sârbul revine între timp, 1-2 și servește.

@AndyMurrayFans @AustralianOpen my 4 year old May’s drawing! #ausopenfinal pic.twitter.com/BSeTrry3pd


12:10 Murray reușește break-ul în setul secund, 2-0, și ceva e în neregulă cu piciorul lui Djokovic.


12:05 Boris Becker, cu un nou look, îl copiază pe Ion Țiriac. Neamțul strânge pumnul pentru reușita lui Djokovic.

@RufusHound really enjoying this men’s final @AustralianOpen #MurrayvDjokovic pic.twitter.com/NKo72FphvN


12:00 SEEET NOLEEE!!!! Sârbul și-a creat minge de set cu un lob ireal, apoi a închis prima manșă printr-un serviciu solid, 7-6(5)!

#Murray nets a backhand return and #Djokovic clinches an absorbing first set 7-6(5) #ausopenfinal pic.twitter.com/COZnppKGj5


11:50 Avem tie-break într-un prim set în care s-au făcut două break-uri de fiecare parte, 6-6!


11:40  Doi actori din Star Trek sunt prezenți la meci: Adam Scott și Eric Bana. Extratereștrii advevărați sunt pe terenul de la Melbourne. Djokovic are încă dureri, dar o scoate la capăt și face 6-5!

Spot the famous faces. #ausopenfinal always attract a crowd – Adam Scott and @EricBana67 #ausopen pic.twitter.com/ZAEIXbZIHb


11:30 Rebreak-ul lui Andy a fost doar un foc de paie, pentru că Nole se mobilizează din nou la retur, 5-3! Sârbul a alunecat și s-a lovit la mâna dreaptă!

A slice of luck from a net chord and a few loose #Murray errors and #Djokovic has the break back, 5-3 #ausopenfinal pic.twitter.com/roWRoIQAJ1


11:20 Murray își face serviciul, 4-2. Brad Gilbert l-a poreclit și pe Andy: „Muzzard trebuie să-și ridice nivelul jocului”! Urmeaza ca Murray să scoată pe piață tricourile „Muzzard”, după modelul „Halepeno”.

Djoker level right now is out of sight,so much sharper then his semi with Stanimal, Muzzard is going to have to step up his level soon


11:10 Murray aștaptă ca iubita lui să se dezlănțuie pentru ca Djokovic să poată fi intrimidat într-un fel. Sârbul joacă în forță și se desprinde la 4-1.

@AustralianOpen: How good is Djokovic playing? He’s hit 14 winners & just ONE unforced error. Majestic. He leads 4-1 pic.twitter.com/NSL5EgllHm


10:55 Djokovic a salvat trei mingi de break în game-ul trei și sârbul are deja nevoie de hidratare, 2-1.

#Djokovic leads 2-1 after fending off break points with some stunning play. Breathtaking tennis so far. #ausopen pic.twitter.com/9183jXjU6f


10:45 Nole servește solid și câștigă primul game al meciului, 1-0. Iubita lui Andy are un tricou prin care transmite: „Nu vă lăsați copiii în fața televizoarelor! Nimic nu mă va opri să înjur!” De fapt, se traduce: „Cu acordul părinților. Conținut explicit”

This is what Kim Sears is wearing… pic.twitter.com/1r3oQolMdf


10:40 Finala stă să înceapă. „Hai să facem asta”, spune Boris Becker, antenorul lui Novak Djokovic!

#Letsdothis #Djokovic #Murray #ausopen pic.twitter.com/ztoJLfhfGl


10:25 Scoțienii sunt și ei la Melbourne Park! Mult mai puțini și cu mai multe beri consumate.

It’s all kicking off outside RLA ahead of #Djokovic v #Murray. We wonder who these guys are supporting… https://t.co/xFaUBQhkIz


10:15 Nici Murray nu va scăpa de înjurături: fanii sârbi n-aveau cum să lipsească de la meci!

Aerial view of my cross on @7Sport tonight, Serbians easily outnumbering Scots! @AustralianOpen pic.twitter.com/hmy75nbcfM


10:00 Mă aștept la un spectacol de zile mari și în tribune. Iubita lui Murray și-a pregătit un nou arsenal de cuvinte grele. Va păți Djokovic precum Berdych și va fi înjurat ca la ușa cortului de Kim Sears?

Andy Murray’s girlfriend Kim Sears appeared to swear at Tomas Berdych…with a bit of swag. https://t.co/6wtWO92RTS


09:45 Australienii mai au multe de învățat! Nu-i așa că sunt cam indisciplinați înainte de meci? Ar trebui ca oficialii de la Australian Open să vină măcar un an în practică la Arenele BNR și vor învăța ce înseamnă o organizare exemplară.

Garden Square’s already buzzing for @DjokerNole v @andy_murray T minus 1.5hrs & counting. #ausopen pic.twitter.com/EaN3phHP2S


09:30 Am o nouă veste bună! Organizatorii au refăcut suprafața de joc și meciul va începe conform orei stabilite. Se pare că cutremurul provocat de Serena Williams după finala cu Maria Șarapova nu a făcut pagube însemnate.

what could be the next phase of your perfect career? high jump maybe? 🙂 @serenawilliams pic.twitter.com/OgwGaiGFwC


09:15 Salut, sunt Alexandru Tăcină și voi urmări alături de voi cel mai tare meci al anului. Până atunci, am o veste teribilă: Martina Hingis (34 de ani) a câștigat din nou un Grand Slam, după 9 ani. Tot la Australian Open și tot la dublu-mixt, acum împreună cu Leander Paes (6-4, 6-3 cu Mladenovic/Nestor). În 2007, atunci când a fost depistată pozitiv cu cocaină, Martina doar „visa” la un nou trofeu major.

Big smiles from @mhingis & @Leander on court. What a win! #ausopen pic.twitter.com/7tf6UgQR5B


Djokovic le egalează recordurile lui Federer și Edberg

Nole vine după 9 meciuri consecutive câștigate în fața jucătorilor din Top 10 ATP, ultimul în semifinala cu Stanislas Wawrinka (Elveția), scor 7-6(1), 3-6, 6-4, 4-6, 6-0. Totodată, Djokovic, de patru ori campion al competiției (2008, 2011, 2012 și 2013) a egalat un record deținut de Stefan Edberg și Roger Federer. Suedezul și elvețianul au câte cinci finale jucate la Australian Open, cifră pe care Djokovic o va atinge duminică.

Sârbul are șansa să captureze al optulea titlu de Grand Slam al cariererei, în timp ce Murray se află în fața celui de-al treila titlu major. Andy a câștigat trofeele de la US Open 2012 și Wimbledon 2013, dar a piardut alte patru finale (Australian Open 2010, Australian Open 2011, Wimbledon 2012 și Australian Open 2013).

Nole, invincibil cu Andy în Australia

Novak Djokovic (1 ATP) și Andy Murray (6 ATP) s-au mai întâlnit de 23 de ori până acum, iar sârbul conduce cu 15 – 8 la întâlnirile directe. Trei dintre ele au avut loc la Australian Open, toate câștigate de Djokovic: 6-4, 6-2, 6-3 în finala din 2011, 6-3, 3-6, 6-7(4), 6-1, 7-5 în semifinala din 2012 și 6-7(2), 7-6(3), 6-3, 6-2 în finala din 2013. Murray pare să aibă un complex în fața liderului mondial și a vorbit despre asta înaintea finalei: „Nu am câștigat niciodata în fața lui la Melbourne. Nu spun că nu este posibil, dar aș produce o mare surpriză dacă l-aș învinge pe Novak aici”.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani:
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani:…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…