Acum şi DE FIECARE DATĂ #LuptaCaSimona

10 iun 2017 278 afişări Comentează şi tu Tenis
Acum şi DE FIECARE DATĂ #LuptaCaSimona

Acum şi DE FIECARE DATĂ, luptă Simona. Visăm ca şi cu Simona, înaintea finalei de la Roland Garros. Simona luptă astăzi, de la ora 16:00, cu Jelena Ostapenko, o puştoaică trecută doar de două zile de partea cealaltă a lui 20 de ani. Flămânde după succes sunt amândouă. Şi credem că a doua oară este cu noroc.

Simona va lupta. Cu armele ei, care diferă de cele ale Jelenei. Dar şi de ale Mariei, ale Serenei, ale Petrei, ale Samanthei, ale Robertei, ale Flaviei. Diferă în măsură mai mare sau mai mică, desigur. Simona luptă cum ştie mai bine şi cum ne poate inspira şi pe noi să o facem. Reţeta o vedem. Doare - şi ce dacă?. E greu - şi ce dacă? Are nebunia vârstei de partea ei, acea lejeritate şi un zvâc revoltat pe care experienţa le temperează inevitabil - şi ce dacă? Acum, şi de fiecare dată, Simona va lupta. Cu picioarele ei infernal de vioaie. Cu emoţiile ei. Cu puterea ei.

Acum şi de fiecare dată, ne unim în cuget şi-n simţiri. Fata care a înălţat capul, pentru că doar 'capul RIDICAT, sabia o-ndoaie', cea care 'aşa a VRUT să fie', cea care 's-a mulţumit cu MULT' este gata de luptă.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.