Dublă românească la tenis de masă: Adina Diaconu şi Cristi Pletea, campioni la Europe Youth Top 10

11 sep 2017 845 afişări Comentează şi tu Tenis de masa
Dublă românească la tenis de masă: Adina Diaconu şi Cristi Pletea, campioni la Europe Youth Top 10

Adina Diaconu şi Cristian Pletea au reuşit o performanţă frumoasă la Worcester, după ce fiecare a câştigat 8 dintre cele 9 meciuri jucate împotriva celor mai buni juniori şi junioare din Europa.

Pentru Adina Diaconu, Europe Youth Top 10 este ultima competiţie majoră de juniori la nivel european la care participă. Condusă cu 0-3 în ultima rundă,de Izabela Lupulesku din Serbia, Adina a reuşit să revină şi câştige meciul, scor 4-3.

Cristian Pletea şi-a luat revanşa pentru înfrângerea suferită în finală la Campionatele Europene de Juniori şi Cadeţi din Portugalia, în faţă lui Ioannis Sgouropoulos din Grecia. Cristi l-a învins categoric pe grec în ultima rundă la Worcester, scor 4:0 (11:8, 11:5, 11:6, 11:5).

România a fost reprezentată la Europe Youth Top 10 de Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Tania Plaian, Cristian Pletea, Rareş Şipoş şi Elena Zaharia. Antrenori: Petre Arnăutu, Ionuţ Seni, Mădălin Ionaşcu şi Marian Filipaş.

Andreea Dragoman a obţinut locul 8, iar Tania Plaian, locul 9.

Rareş Şipoş s-a clasat pe locul 9.

Cadeta Elena Zaharia s-a clasat pe locul 7.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.