100.000 de lei a plătit FR de Box la ANAF. Preşedintele Vasile Cîtea explică şi litigiul cu MTS

1 aug 2017 526 afişări Comentează şi tu Box
100.000 de lei a plătit FR de Box la ANAF. Preşedintele Vasile Cîtea explică şi litigiul cu MTS

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Cîtea, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că forul pe care îl conduce a achitat toate datoriile pe care le avea la bugetul de stat.

Suma achitată marţi de Federaţia Română de Box către ANAF se ridică la circa 100.000 de lei. Datoria totală a fost de aproximativ 200.000, conform preşedintelui Vasile Cîtea.

"Am achitat datoriile către ANAF şi am reuşit să închidem şi litigiile cu alte companii, mă refer la acele popriri de cont. Aşa că acum, din punct de vedere al datoriilor către bugetul de stat suntem pe zero. Datoria la bugetul de stat achitată acum a fost de aproximativ 100.000 de lei. Ăsta era însă ultimul rest, pentru că în total restanţele au fost undeva la 200.000 de lei.

Mai avem o datorie de 221.000 de lei, plus 19.000 penalităţi către Ministerul Tineretului şi Sportului şi chiar am discutat acum cu domnul Dunca. Încercăm să găsim o soluţie să o rezolvăm, dar cred că cea mai bună este să o achităm integral. Suntem în discuţii foarte avansate cu firma Rosal care sperăm să fie alături de noi şi să ne ajute să închidem această obligaţie către MTS. Noi ca federaţie suntem în litigiu în instanţă cu MTS pentru această sumă. Dar vom vedea ce se va întâmpla, noi achităm acum şi după aceea dacă ni se va da dreptate în justiţie ne vom lua banii înapoi de la minister", a declarat Preşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Cîtea.

Federaţia Română de Box a fost una dintre patru asociaţii naţionale care nu au primit anul acesta finanţare de la Ministerul Tineretului şi Sportului.. Federaţia Română de Automobilism Sportiv şi Federaţia Română de Ciclism au fost refuzate după ce au depus cereri incomplete pentru finanţare. Federaţia Română de Pescuit nu a primit finaţarea din cauza unor probleme interne.

MEDIAFAX

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.