A doua ediţie a ligii de baschet 3x3, într-un an. Veranda 3x3 League debutează cu cea mai spectaculoasă categorie: open masculin

12 sep 2017 266 afişări Comentează şi tu Baschet
A doua ediţie a ligii de baschet 3x3, într-un an. Veranda 3x3 League debutează cu cea mai spectaculoasă categorie: open masculin 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7961/16726379/2/veranda-3x3-league-by-fitbit-2.jpg

După prima ediţie a ligii de baschet Veranda 3x3 League by Fitbit, prima ligă de baschet 3x3 din Europa, desfăşurată în luna mai a acestui an, Veranda Mall şi Sport Arena Streetball organizează o nouă ediţie a competiţiei, ce va debuta pe 13 septembrie, pe terenurile amenajate pe esplanada centrului comercial.

Peste 30 de echipe vor fi prezente la start şi vor concura pe trei categorii de vârstă: Open Masculin, deschisă tuturor participanţilor, indiferent de vârstă, Baby 3x3, categorie mixtă rezervată jucătorilor până la 10 ani şi Mini 3x3 băieţi, categorie dedicată jucătorilor cu vârste între 10 şi 12 ani.

Reacţia participanţilor dar şi a celor care au venit să urmărească meciurile primei ediţii a fost una mai mult decât pozitivă. Baschetul este un sport aflat pe un trend ascendent în România şi este un sport cu priză la copii şi tineri. Cum baschetul 3x3 este acum şi disciplină olimpică, sperăm ca tinerii jucători care au ocazia acum să evolueze în această ligă să fie pregătiţi să reprezinte România într-un turneu olimpic pe viitor.”, a declarat Radu Petre, managing partner, Sport Arena Streetball.

Liga de baschet 3x3 pe care am organizat-o în primăvara acestui an a reprezentat un eveniment cu un real succes, unde ne-am bucurat de prezenţa a peste 60 de echipe, după ce am inclus două noi categorii dedicate copiilor, ca urmare a solicitărilor din partea şcolilor din proximitatea Veranda Mall. Toate acestea ne-au încurajat să realizăm o nouă ediţie, pentru a oferi şansa pasionaţilor de baschet să se bucure în continuare de mişcare în aer liber, susţinând totodată acest sport, ce a fost recunoscut ca disciplină olimpică”, adaugă Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Noua ediţie a Veranda 3x3 League by Fitbit va reuni peste 150 de jucători, meciurile fiind disputate în zilele de miercuri (Open Masculin) şi vineri (Baby si Mini), timp de două săptămâni. Fazele finale, care vor stabili câştigătoarele celei de-a doua ediţii, vor avea loc pe 27 septembrie la Open, respectiv pe 29 septembrie la Baby şi Mini.
Northside Drinkers, campionii primei ediţii a Veranda 3x3 League by Fitbit, membri ai echipei naţionale de baschet 3x3, reuniţi în echipa Şcoala Veche, precum şi echipe de tradiţie precum Rahova’s Finest sau Choco Loco, vor fi prezente şi la startul ediţiei a doua. De asemenea Compton Colentina şi Magic Timpuri Noi, echipele care au dominat categoriile de Baby şi Mini la prima ediţie, vor reveni pe terenurile de la Veranda Mall.

Echipele câştigătoare ale Veranda 3x3 League by Fitbit, ediţia a II-a, se vor califica pentru participarea la Sport Arena Streetball Tour Final 2018, de unde câştigătoarea la categoria Open Masculin are şanse de a participa la FIBA 3x3 World Tour.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.