Rămas bun, "Uriaşule". Atleţii români l-au condus pe Gheorghe Guşet pe ultimul drum

17 iun 2017 3555 afişări Comentează şi tu Atletism
Rămas bun, "Uriaşule". Atleţii români l-au condus pe Gheorghe Guşet pe ultimul drum 3 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7958/16477333/3/guset-funeral.jpg

Campionii atletismului au strâns rândurile pentru a-şi lua rămas bun de la Gheorghe Guşet. Marian Oprea (deţinătorul recordului naţional la triplu salt - 17,81 m), Bogdan Tudor (deţinătorul recordului naţional la lungime - 8,37 m), Rodica Mateescu (deţinătoarea recordului naţional la triplu salt - 15,16 m), Costel Grasu (locul patru la disc la Jocurile Olimpice de la Barcelona, 1992) şi Mihai Grasu (deţinător al recordului naţional la disc la mai multe categorii de vârstă la juniori) l-au condus pe ultimul drum pe unul dintre cei mai valoroşi atleţi ai României. Alături de familia atletismului s-a aflat şi luptătorul de kickboxing Sandu Lungu.

Multiplu campion naţional şi balcanic la aruncarea greutăţii, Gheorghe Guşet a încetat din viaţă la doar 49 de ani, în noaptea de duminică spre luni, după ce cu o săptămână înainte a suferit două operaţii pe cord.

Presa locală, prin Zalău TV şi Sportul Sălăjean, a oferit imagini de pe stadionul din Zalău, acolo unde Guşet s-a învârtit de milioane de ori în cercul de lansare, dar şi de la înmormântare.

Stadionul municipal din Zalău va purta numele lui Gheroghe Guşet, anunţă Zalău TV.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.