Totul despre înotătorii din lotul naţional! Unde se pregătesc şi la ce concursuri participă. Glinţă, unicul sportiv calificat până acum la JO

28 ian 2016 911 afişări Comentează şi tu Alte sporturi
Totul despre înotătorii din lotul naţional! Unde se pregătesc şi la ce concursuri participă. Glinţă, unicul sportiv calificat până acum la JO

Componenţii lotului naţional de înot al României încep, în februarie, activităţile intensive de pregătire, în vederea calificării la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Marius Radu, Norbert Trandafir, Robert Glinţă şi Alin Coste vor merge, în perioada 1-23 februarie, la Malaga, în Spania, pentru un cantonament în bazin descoperit. Ei vor fi conduşi de antrenorul Ovidiu Galeru. În perioada 26-28 februarie, cei patru înotători români vor participa la un concurs de verificare la Lyon, în Franţa.

Tot în Spania, dar la Sierra Nevada, va pleca Daniel Macovei, pentru un cantonament la altitudine, în perioada 7-29 februarie. Macovei va fi însoţit în acest stagiu de antrenorul Matei Giurcăneanu. Alex Coci se va pregăti în regim de cantonament în Statele Unite ale Americii. Până în prezent, singurul înotător român, cu barem olimpic, este Robert Glinţă.

MEDIAFAX

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.