Superkombat ajunge, din nou, în China. Cine sunt românii invitaţi să ia parte la show-ul din acest weekend

10 aug 2017 1415 afişări Comentează şi tu Alte sporturi
Superkombat ajunge, din nou, în China. Cine sunt românii invitaţi să ia parte la show-ul din acest weekend 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7964/16690063/1/superk.jpg

Pentru a doua oară în ultima lună, un nou show Superkombat, promoţia fondată de Eduard Irimia, va avea loc în China, la Shenzen. Spectacolul este parte dintr-un acord pe termen lung semnat între Eduard Irimia şi chinezii de la Faith Fight.După ce a organizat gale în toată Europa, Superkombat devenind unul dintre cele mai cunoscute branduri de sporturi de contact din lume, Irimia a anunţat luna trecută intrarea oficială pe piaţa chineză. La sfârşitul lui iulie, în gigantul Shenzen, a avut loc o primă gală ediţie specială Superkombat, prezentată de Faith Fight, iar în main event, Cristian Ristea a luptat pentru centura intercontinentală împotriva portughezului Bruno Susano. De asemenea, un alt român, Daniel Corbeanu a reuşit KO-ul serii, succesul său fiind aplaudat la scenă deschisă de miile de spectatori chinezi.În această sâmbătă, tot la Shenzen, oraşul care o populaţie mai mare decât a României, va avea loc un nou show în colaborare. Partea chineză a rămas impresionată de Ristea şi Corbeanu, aceştia revenind deja la Shenzen, acolo unde se află în stagiu de pregătire. Alături de aceştia a fost invitat şi Adelin Mihăilă, un sportiv din noua generaţie, neînvins până acum în cariera de profesionist.

  • Evenimentul va putea fi urmărit,  în reluare, în România, pe Sport.ro
Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.