Participă la cel mai tare cros al capitalei, alături de două campioane Olimpice! Sâmbătă, de la 11:00, în Piaţa Charles de Gaulle

26 mai 2011 3322 afişări Comentează şi tu Alte sporturi
Participă la cel mai tare cros al capitalei, alături de două campioane Olimpice! Sâmbătă, de la 11:00, în Piaţa Charles de Gaulle Participă la cel mai tare cros al capitalei! 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7964/8285445/2/caseta-cros.jpg

Sâmbătă, 28 mai, ProSport, cu sprijinul Nike şi Borsec, dă startul la ora 11.00 în Piaţa Charles de Gaulle la crosul "BUCUREŞTI ALEARGĂ".

Competiţia este deschisă tuturor bucureştenilor ProSport şi nimeni nu va pleca acasă fără să primească măcar un premiu de participare la una dintre cele patru întreceri distincte:

- Cursa populară de 3 km (bărbaţi şi femei)

- Cursa semi-pro de 10 km (bărbaţi şi femei).

Traseul crosului este situat într-una dintre cele mai frumoase zone ale capitalei, având ca punct de plecare Piaţa Charles de Gaulle, continuând cu Arcul de Triumf, Bd-ul Kiseleff, Piaţa Victoriei şi Bd-ul Aviatorilor.

Atmosfera, muzica şi buna dispoziţie vor fi asigurate de DJ-iţa Mădălina Vintilă, gazda emisiunii "The Hit Factory" pe ProFM.

Înscrierile se vor face cu buletinul la faţa locului începând cu ora 8.30 şi până la 10.30. Pentru a simplifica procedura de înscriere, downloadaţi formularul de AICI şi veniţi cu el completat cu cel puţin 30 de minute înainte de începerea cursei.

Crosul se desfăşoară cu sprijinul Federaţiei Române de Atletism şi este susţinut de Primăria Municipiului Bucureşti prin programul "Capitala creşte verde".

Lovitură în CROS
De Ancuţa BOBOCEL, campioană europeană de cros Toro 2007

"Pentru mine, concursurile pe şosea mereu au venit ca o gură de aer proaspăt. Mă simt liberă când alerg, uit de turele interminabile de stadion, parcă şi timpul trece mai repede. Bineînţeles, fiind şi o suprafaţă mai rapidă decât pista de stadion sau cea de la crosul tradiţional, unde întâlnim iarbă, noroi, obstacole, apă... Dar tu?

Vrei să dai burta jos, să arzi calorii, să-ţi pui ordine în gânduri, să intri în pielea lui Haile Gebrsselasie, să te iei la întrecere (şi) cu patrupedele comunitare din preajmă sau să evadezi, poate, într-un imaginar pe care-l visai la ora de sport din copilărie? Menţinem ritmul ridicat. Ţi-ai dori un premiu de la Nike, un ropot de aplauze de pe margine sau un start alături de Ionela Tîrlea sau de Andreea Răducan? Da sau nu, ţinem pasul cu campionii. Cine te-ar împiedica să începi o dimineaţă fără google sau facebook, o după-amiază fără shopping în mall sau o seară îmbibată cu gheaţa din pahare? Nimeni. Trebuie doar să vrei! Să te trezeşti cu o oră mai devreme, să-ţi cauţi şortul prin colţul şifonierului şi să încalţi un pantof sport. Direcţia? Piaţa Charles de Gaulle din Capitală. Iar dacă n-ai completat formularul pe www.alearga.ro, nu trebuie decât să ai buletinul la tine, începând cu ora 8:30, pentru a te înscrie la cel mai tare cros din Bucureşti"
.

Detalii pe www.alearga.ro

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.