INEDIT | Festival de dansuri latino-americane: campionii mondiali se aleg la Bucureşti

2 oct 2017 861 afişări Comentează şi tu Alte sporturi
INEDIT | Festival de dansuri latino-americane: campionii mondiali se aleg la Bucureşti 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7964/16750588/1/dance.jpg

Polul absolut al dansului sportiv mondial se va muta în perioada 3-5 noiembrie în Sala Polivalentă din capitală, unde se va derula ediţia 2017 a Campionatului Mondial de Juniori II (14 – 15 ani) la secţiunea dansurilor Latino-Americane, o ediţie ce anunţă un număr record de participanţi.

Sportivi din 80 de ţări de pe 5 continente vor „lupta” pentru aurul mondial la Bucureşti sub privirile exigente a celor mai titraţi arbitri internaţionali ai momentului.Fiecare ţară participantă va fi reprezentată de două perechi, campioana şi vicecampioana.

România va fi reprezentată de perechile Eric Niţu-Antonia Iosub şi Andrei Petcu-Bianca Buzuleac, sportivi cu experienţă internaţională, cu şanse reale la medalii, mai ales că de această dată vor evolua „acasă” în faţa propriilor suporteri.

Odată cu acest Campionatul Mondial se va desfăşura şi DANCEFEST, o consacrată competiţie internaţională de dans sportiv cu 13 ediţii naţionale şi 3 internaţionale, ceea ce va ridica numărul sportivilor ce vor evolua la Sala Polivalentă la 2000.

  • Evenimentul sportiv din capitală va oferi foarte multe surprize atât iubitorilor şi cunoscătorilor de dans sportiv dar şi celor care sunt mai puţin familiarizaţi cu această disciplină.
  • Campionatul Mondial de Juniori II şi DANCEFEST 2017 sunt organizate Asociaţia Club de Dans Sportiv Alessia Dance din Bucureşti şi Dance Energy din Iaşi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, derulat prin Ministerul Tineretului şi Sportului, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv şi a World Dance Sport Federation.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.